fbpx

 

Fashion in Motion
Fashion in Motion Pass – 23rd of October 2019

Rezerva ACUM!

Alătură-te singurului eveniment de modă din România în care creațiile sunt prezentate în pași de dans! Bucura-te de creatii, de dansul modelelor si, de ce nu, pleaca acasa cu creatia ta favorita! Hai să scriem această poveste de fashion-dans împreună pe 23.10.2019, de la ora 19:00, la Clubul No Name!

Rezerva-ti un loc ACUM! Fa click AICI

Vino alaturi de noi pentru a beneficia de eleganta si rafinament in miscare. Vei avea parte de creatii vestimentare unicate, prezentate sub forma unor show-uri superbe de dans, intr-un format unic. Cum te poti alatura? Urmeaza acest link

Creatiile vor fi puse in valoare de modele- dansatoare, pe ritm de vals, tango, samba, rumba, salsa, toate in armonie cu atmosfera eleganta a unei seri de toamna. Cum ne asiguram ca vei avea parte de o experienta complexa? Realizam intreaga prezentare in interpretarea live a lui Voicu Dumitras, un tanar artist cu o voce magnifica! Hai sa scriem impreuna aceasta poveste dansata in 23.10.2019, ora 19:00, la Club No Name!

Rezerva ACUM!

Te vom intampina incepand cu ora 19:00 cu un caffe concert realizat de cvartetul invitat special pentru acest eveniment. Dupa, ne vom delecta impreuna cu pretioasele vinuri puse la dispozitie de gazda noastra, la o degustare de vin, ce va completa si gustative experienta ta de eleganta si stil. Profita de ocazia aceasta! Rezerva-ti un loc ACUM! Fa click AICI

Dupa prezentarea creatiilor vestimentare si a bijuteriilor, toate realizate special pentru acest eveniment, vei petrece restul serii un timp de calitate, pe fondul muzical al cvartetului nostru, timp in care vei putea cunoaste creatorii, vei putea socializa cu alti oameni sau sa te reintalnesti cu prietenii tai.

Te asteptam alaturi de noi la un eveniment PREMIERA! Asigura-te ca ti-ai rezervat locul la acest eveniment superb!

Cumpara ACUM!